Нашите автомобили

Dacia Sandero Stepway

Наемането на кола е чудесен вариант за семейни ваканции, бизнес пътувания или пътешествия. Нашата широка гама от автомобили гарантира, че ще намерите точния за Вас спътник към избраната дестинация.

Dacia Logan Stepway

Превозните средства, които отдаваме под наем са удобни, елегантни и практични. Това е така, защото ценим комфорта по време на пътуване и искаме да разполагате с нужните удобства. Всичко, от което се нуждаете за своето пътешествие е при нас.

Audi Q2

Предлагаме различни видове услуги за транспорт под наем. Ако имате нужда от съдействие на четири колела, ние сме компания, на която можете да се доверите. С нашите качествени услуги можете да сте сигурни, че пътуването Ви ще премине възможно най-гладко.

Citroen C3

Независимо дали сте местен жител или турист, ние имаме разнообразие от опции, които да отговарят на вашите нужди, включително наем на икономични или луксозни автомобили, SUV и микробуси.

Dacia Spring

Eлектромобилите осигуряват устойчива и екологична транспортна опция за хора, които искат да намалят своя въглероден отпечатък. Освен това Електрическите коли под наем могат да помогнат на шофьорите да се запознаят с предимствата на електрическите превозни средства и потенциално да ги насърчат да обмислят закупуването на такива за себе си.

Peugeot 2008 GT

Нашата достъпна услуга за коли под наем е идеалното решение за вашите транспортни нужди. Насладете се на евтина кола под наем на достъпна цена, за да можете да стигнете до вашата дестинация, без да разбиете банката. Нека ви помогнем да тръгнете на път днес!

Renault Captur

Всички наши автомобили са добре поддържани и редовно обслужвани, за да гарантираме вашата безопасност и комфорт. С гъвкави периоди на наемане и конкурентни цени, нашите услуги за коли под наем са идеалното решение за вашите транспортни нужди в града.

Toyota CH-R Hibrid

Имате нужда от кола за изпълнение на поръчки или разглеждане на града? Нашите услуги за отдаване под наем ще покрият всички нужди. С лесни опции за резервация и вземане, наемането на превозно средство никога не е било по-удобно.

Opel Crossland

Ако сте в търсене на SUV под наем в град София, имате много възможности да намерите подходящия автомобил за вашите нужди. Ние от „Асенов Рент а Кар“ предлагаме разнообразие от SUV автомобили, които могат да ви осигурят комфорт и удобство по време на вашето пребиваване в столицата или за пътувания из близките планини и природни забележителности. Наемът на SUV в София е лесен и удобен начин да се насладите на града и неговите околности по ваш вкус и желание.

Toyota Tundra

Важно мото, което следваме при отдаване на автомобил под наем е сигурността. Автопаркът ни е оборудван с ефективни технологии, които се грижат за безопасността от началото до края на вашето пътуване. Разбира се, предлагаме и дългосрочен наем на коли без изискване за депозит. 

BMW X5 M50D

Нашите услуги за наем на автомобил в град София, предлагат гама от луксозни превозни средства, които да задоволят нуждите ви при пътуване. Изпитайте върховен комфорт и стил с нашите първокласни автомобили, включително седани, SUV и електрически автомобили от водещи марки. Независимо дали търсите надежден автомобил за бизнес пътуване или специален повод, ние имаме разнообразие от възможности за избор.

Citroen Jumpy

Пътувате с голяма група, но нямате достатъчно места? Ако случаят е такъв, нашата услуга микробус под наем е чудесен вариант за вас. Ние предлагаме първокласни микробусове, които са едновременно луксозни и практични. Предимство за тях е че побират до 12 души.

Mercedes Sprinter

Нашата компания предоставя автомобили под наем както на бизнес, така и частни клиенти. Въз основа на това можем да Ви предложим едно от най-конкурентните съотношения по отношение на цена – качество, за да създадем добра оферта за вашето пътуване.

За по-лесна мобилност и качествен наземен транспорт в България - изберете Асенов ЕООД !

Ние Ви предоставяме транспортни услуги, които да използвате отново и отново.