За нас

Ние се грижим за удобството на всяко твое пътуване

Ние сме компания стремяща се към постоянно развитие на услугите и увеличаване броя на нашите превозни средства за наемане. Стараем се да поддържаме нашите автомобили и бусове под наем на високо ниво, за да бъдат клиентите ни доволни както от цената, така и от преживяването си. Целта ни е да предлагаме комфорт и качество на пътя, които да искате да изпитате отново и отново.
Нашият автопарк се състои от добре поддържани нови автомобили. Персоналът ни е компетентен, непрекъснато развива своите умения и квалификации. Действаме бързо и професионално, като изграждаме дълготрайни отношения с нашите клиенти на основата на професионално, надеждно и коректно отношение към работата. Ние непрекъснато подобряваме и разширяваме обхвата на нашите услуги.

Background Image

Разширяваме границите на мобилността.

Предлагаме професионални транспортни услуги с автомобили отговарящи и на най-взискателните стандарти.

Условията ни за наемане на автомобил са: Да имате валиден документ за правоуправление, да притежавате валидна лична карта и минимална възраст на водача – 21 години. Ако желаете доставка на автомобила в град София това може да се случи в работно време  от понеделник до петък от 08:00 до 19:00 ч. , при доставка в извънработно време се заплаща допълнителна такса от 10 евро. При нужда от доставка на автомобил в други части на страната, моля свържете се с нас.
Наемната ни цена включва : неограничен пробег, застраховка „Гражданска отговорност“, застраховка „Каско“ с лимит до стойността на депозита, за пълно покритие на щети –  EUR/ден, винетна такса и пътна помощ при необходимост. 

1.

Автомобилите се предават с пълен резервоар. При върнат автомобил с незареден резервоар – доплаща се стойността на останалото гориво.

2.

При неспазване уговорения час на връщане – просроченото време се заплаща като половин дневен наем.

3.

В случай на технически проблем или произшесвие, клиентът е необходимо да се свърже с наш служител и/или да уведоми компетентните органи при пътно транспортно произшествие.

4.

При загубени документи на автомобила се заплаща такса от 200 EUR.